Cerpen singkat bahasa Ceko

Cerpen singkat bahasa Ceko


kohout začal kokrhání hlas zaburácel. Viditelné světlo v jedné z místností Zdálo se, že hledat známky života ve skromném domě se nachází daleko od města Bandung.

Dívka začala vstávat a provádět obvyklé činnosti. Vyčistit lůžko a ablutions provést jednu z povinností jako muslim, že svítání modlitby. Po dokončení modlitbu svítání, začal svou práci jako kuchař a vyčistit dům a připravte se na školu.

Děti věděl, že žena jménem Zahra, a dokončit hovor s Zahra. Žije se svým otcem a babičkou.

Poté, kde dělal postavu matky v rodině?

Ukázalo se, že jeho rodiče rozešli, a Zahra který nahradí roli matky v rodině. A Zahra nikdy neví, místo pobytu jeho matky.

"Babička ... Zahra šel do školy první, jo?" Řekl Zahra, líbal ruce babičky.
"Ano syn, dávat pozor na silnici" říká babička poradil.
"Připraven ... No nek nek, Assalamualaikum" řekl Zahra, a odešel.
odpověděl: "Walaikumsalam" babička.

Zahra pokračovat ve šlapání svou oblíbenou sepedah zamířil k místu, kde studoval, a to SMA DARMA Bakti jednu oblíbenou školu v Bandungu. Díky tvrdé práci, Zahra může jít do školy bez placení školného po dobu 3 let.

Po škole, Zaha se vrátil k její roli jako žena v domácnosti. A nezřídka se zasněně přemýšlet o své matce, protože ona cítila stýskalo. "Mami .. Mami kde? Zahra chybět na Ibuu .. Zahra chce poznat matku .. "řekl Zahra ve svém srdci. Slzy nemohl být zastaven a tekla dál do lícních Zahra.

PRAAAAAKKKK !!! (Zvuk padajících destiček) Nevědomky, mytí nádobí bytí Zahra je zaručeno bez ohledu na Dar pěstí jako ona zasněně.

Vzhledem k tomu, slyšet hluk z kuchyně, Zahra otec byl otrávený a přistoupil k němu. Vzhledem k tomu, pila Zahra rozbil talíř, jeho otec byl naštvaný.


Přes jeho zranění, ale Zahra pokračoval ve své práci s prstem krevní bercucurn. Tam byl volání k modlitbě zněl Asar, Zahra spěchal očistu a modlí. Po modlitbách, byl ošetřování zraněného prstu, a pak pokračovat v práci, jež byla odložena. Zahra bylo připomenuto, že dnes odpoledne chtěl pro svou matku, pak byl ccepat rychlé dokončení práce. Po dokončení Zahra odvážil žádat o povolení od svého otce.

http://cileuncangmandesagara.blogspot.co.id/
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar